LVI-työt

Ota yhteyttä ›

Meiltä pienet ja suuret LVI-työt Salosta Turun seudulle

Kaikki viemäreistä vuotojen korjauksiin ja laiteasennuksiin kautta Varsinais-Suomen.

Me LVI Kiurulla palvelemme sinua kaikenlaisissa lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmien asennus-, korjaus- ja huoltotöissä. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, oli kyseessä sitten vuotavan putken korjaus tai lämmitys­järjestelmän asennus. Niin pientä LVI-työtä ei olekaan, ettetkö saisi meiltä apua.

Palvelemme tehtävissä, kuten

  • Putkityöt: teemme putkiasennukset, korjaamme vuotavat putket ja toteutamme kokonaisvaltaiset putkiremontit omakotitaloista kerrostaloihin sekä rivitaloihin.
  • Viemärityöt: avaamme viemäritukokset ja asennamme viemäröintijärjestelmät.
  • Lämmitysjärjestelmätyöt: toteutamme lämpöjohtoverkostojen korjaukset, asennamme lämpöpatterit ja lämpöpumput, kuten maalämpö-, ilma-vesilämpö- ja ilmalämpöpumput, hoidamme myös patteriventtiilien vaihdot.
  • Vesikalusteasennukset: asennamme keittiö- ja kylpyhuonehanat, astianpesukoneet, pyykinpesukoneet sekä wc-istuimet, myös pesualtaat ja muut vesikalusteet.
  • PEH-paineputkistojen hitsaukset
  • Vesimäärien virtausmittaukset

Työskentelemme myös yritysten tarpeisiin Varsinais-Suomessa. Ole meihin yhteydessä, jos jokin LVI-järjestelmä tarvitsee ammattilaista, kartoitamme tilanteesi ja etsimme sille parhaan ratkaisun. Meillä on pitkä kokemus ja laadukkaat tuotteet, joilla talotekniikkaan saadaan käyttöhelppoutta sekä energiansäästöä tukevia toteutuksia.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita